Inici Turisme Detalls_Turisme
 

Detalls_Turisme

Els viatges solidaris pretenen ser una via d’aproximació a la realitat africana, per conèixer de primera mà quina és la situació global del país (societat, cultura, política, economia i paisatgística) des d’un punt de vista solidari i de respecte amb el medi ambient.

Quan viatgem, a més de valorar els atractius turístics de la regió que visitem podem contribuir al desenvolupament dels seus habitants de manera que sigui una experiència enriquidora per ambdues parts. Així, sense deixar de banda la visita als principals atractius turístics del país, coneixerem els diversos projectes de desenvolupament que s’estan duent a terme a la zona: creació d’hortes,  construcció de maternitats, construcció de pous i sistemes de canalització d’aigua, visita a la granja-escola de formació, etc.

Els viatges solidaris que organitzem solen tenir una durada d’uns 10 dies, normalment durant el mes de desembre, coincidint amb l’estació seca senegalesa. Aquesta és la millor temporada per a visitar el país ja que les temperatures encara són suaus i no hi plou. L’itinerari aproximat que oferim és el següent:

- Arribada a Dakar. Visita al mercat artesanal de Dakar.

- Visita a l’illa de Gorée

- Visita a Cap Skirring. Visita al CPAS base.

- Visita a Diembéring. Visita a les instal·lacions del CPAS.

- Visita a la regió de Fogny

- Visita a l’illa de Carabane.

- Visita a les illes i poblats de la zona: Sifoka, Nioumoun, Cachouane, Diogué, Elinkine, Mlomp i Ossouye.

 
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Concurs de fotografia social i solidâria