Inici Futurs Centre de Salut, a Baïpeung
 

Centre de Salut, a Baïpeung

Fogny és una de les zones de la regió més afectades pel conflicte de Casamance i per la deixadesa del Estat, amb una cobertura sanitària bàsica molt deficitària. Baïpeung és un dels pobles situat al nord del pont de Djibidione, i una de les més retrassades de Fogny. La manca de les infraestructures sanitàries de base i pròximes, és la causa de les nombroses complicacions degudes a malalties a priori simples de tractament, així com de les morts. 

f_actuals

 

 

 

 

 

 

 

 

Les evacuacions són impossibles a causa de la manca de mitjans que la població no pot assumir, tant per el mal estat de les pistes com la manca de medis de transport.

Aquest projecte no pretent només la cobertura sanitària del poble on es construeixi, si no que també inclou els pobles del voltant. Un centre de Salut permetrà al habitants de la zona tractar les nombroses patologies "in situ", sense la necesitat de desplassaments i el risc d'agreujament per la manca detractament. Considerant el tamany del poble i els del seu voltant, un centre de salut gestionat per un metge de la comunitat és més adecuat que un punt d'assistència sense la dotació bàsica. El projecte respon a la voluntat expressada per la població dins del plà de millora de la cobertura sanitària bàsica de Fogny.

 
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Concurs de fotografia social i solidâria