Inici Realitzats Maternitat a Balandine, finançat per
 

Maternitat a Balandine, finançat per

LOGO_FUND_ORDESA_HC

L'any 2011 vam aconseguir un dels ajuts que la Fundació Ordesa concedeix a projectes que afavoreixin una millora en la salut, alimentació i qualitat de vida infantil.

El nostre projecte permetrà la construcció i condicionament d’un centre maternoinfantil a la localitat de Balandine - Basse Casamance (Senegal).

Aquest projecte és necessari per mantenir i millorar el nivell de cobertura de salut maternoinfantil a la zona sud de Fogny, mitjançant la introducció d'una nova maternitat degudament equipada a la població de Balandine, Aquesta nova instal lació també posarà tota la infraestructura de salut en la mateixa ubicació, facilitar la vigilància mèdica després del part degut a que és fàcil de fer per la llevadora, sinó també per la infermera de guàrdia. El poble ja té una llevadora experimentada i molt arrelada en el centre mèdic així com en les poblacions veïnes.

Balandine, població que pertany a la Comunitat Rural de Suel, és amb Suelle una de les poblacions situada a la zona sud de Fogny. Tradicionalment la gent dels pobles propers (Katinong, Brindiago, Diongol, etc) vénen a visitar Balandine. També les dones en aquests pobles, s'apropen a Balandine, si és possible, per el part. No obstant això, l’antiga maternitat provisional del poble serà tancada, perquè el local són obsoletes i no pertanyen a la població. Una nova maternitat, a prop del centre de salut i que pertanyen a la vila, i per tant molt urgent per mantenir i augmentar el paper que la primera ha jugat durant els anys, pel que fa a la salut matern infantil a la zona sud.

Podeu veure la presentació del projecte aquí i la fitxa resumida aquí.

Galeria de fotografies aquí. Noves fotografies del Desembre de 2012 aqui.

Finalització del projecte aquí.

Nou Video aqui.

Amb la col·laboració del despatx d'arquitectes MFM de Sant Boi, amb  Anna Perostes, Carolina Tàpia, Narcís Casadesús, Ignasi Martínez, Rafael Martínes i Josep-Lluís Marzo.

  Logo_MFM
 
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Concurs de fotografia social i solidâria