Inici Futurs
 

f_projectesfutur

Projectes de futur

Tenim tota una sèrie de projectes en cartera per a desenvolupar en els propers anys. Actualment estem definint els que relacionem a continuació:
Escola de Djiral

Construcció, dotació i posta en funcionament d’una escola de tres aules i 2 lavabos de quatre compartiments  cadascun per a la mateixa escola a Djiral , comunitat rural de Djibidione, zona de Fogny, regió de Baixa Casamance al sud de Senegal.

Degut a l'esfondrament parcial de l'escola de Kabounkout, les nostres contraparts locals i l'equip de la Fundació decideixen prioritzar la d'aquesta població donada la urgència de la situació.

Llegiu-ne més...
 

Nova horta, a Boulighoye

Sent el Fogny una de les zones de la regió més afectada pel conflicte de la Cassamance i per l'abandó de l'Estat, les activitats econòmiques són gairebé inexistents. Els habitants practiquen les activitats de subsistència com els conreus agrícoles hivernals (arròs, mill, blat de moro, cacauet, etc). Això provoca un èxode rural important, sobretot en les joves, i un empobriment progressiu de la població a tots els nivells: econòmic, social i humà. Amb aquesta situació de la zona, molt pocs intervenen molt pocs impulsors de desenvolupament. Des d'abril 2008, el CPASi AFUDES, en el marc del Programa Karonghen, intervenen en la zona. Aquesta horta no està compresa a les intervencions del programa.

Llegiu-ne més...
 


Please wait while JT SlideShow is loading images...
Concurs de fotografia social i solidâria