Inici Actuals
 

Projectes actuals
f_actuals

Seguidament us oferim una relació dels projectes més rellevants, amb les fitxes corresponents:Centre de Salut de Kabounkout

Un altre projecte amb què estem treballant actualment tracta de la construcció i dotació d'un Centre d'Atenció Primària per a la localitat de Kabounkout, que a l'igual que passa amb l'escola, prestarà servei no només als habitants de Kabounkout, sinó també a la de les poblacions veïnes del Senegal i Gambia. En aquests moment, tenim finançada una part de l'obra però encara ens en falta una altra. Per això estem treballant en la cerca dels diners que ens falten. Dit això, qualsevol ajuda, per petita que sigui, serà molt ben vinguda.

Aqui podeu veure algunes fotografies.

 

Escola de Kabounkout

Comencem les obres d'un nou projecte: l'escola de la localitat de Kabounkout (Casamance, Senegal). Un cop reunits tots els fons necessaris per a la seva construcció i havent resolt els darrers problemes, s’han iniciat les obres de l' esmentada escola, que acollirà més de 130 nens i nenes no només de Kabounkout sinó també de les poblacions veïnes.

En un principi aquesta escola s'havia d'haver construït a la localitat de Djiral, però l'esfondrament d’una aula de la de Kabounkout, degut al seu mal estat, ens va fer canviar d'ubicació.

Mireu com creix la nova escola de Kabounkout.

Llegiu-ne més...
 


Please wait while JT SlideShow is loading images...
Concurs de fotografia social i solidâria