Inici Esdeveniments
 

EsdevenimentsMIRADES DE LA CASAMANCE

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA "MIRADES DE LA CASAMANCE"

El proper divendres dia 20 de Novembre a les 19 hores inaugurem l'exposició fotogràfica "Mirades de la Casamance". Aquesta impactant selecció de mirades formen part d'una acció solidària amb la Fundació Kassumay i es podran veure a la Sala Mitte Barcelona fins l'11 de Desembre.

En aquesta exposició posarem a la venda les fotografies realitzades pels membres de l'equip de la fundació en els seus viatges. Les imatges es podran adquirir a un preu de 35€ que serviran d'ajut per als projectes de desenvolupament relacionats amb la salut i l'ensenyament que s'estan portant a terme al Senegal, concretament a la regió de Casamance.

Mitte C/ Bailén 86, 08009 Barcelona.

 

IV Concurs de Fotografia Social i Solidària Kassumay

La Fundació Kassumay i l'associació PhotosForFreedom, de Sant Boi de Llobregat, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Boi, convoquen el IV Concurs de Fotografia Social i Solidaria Kassumay.

Tema
Aquest any us proposem fotografiar sobre el tema: L'art d’ aprendre. Fotografiarem com aprenen els nens i nenes del tot el món, jugant, estudiant, cantant... així  com tota classe d’instruments que ajudin a aconseguir una educació digna per a tots.

Llegiu més

 


Please wait while JT SlideShow is loading images...
Concurs de fotografia social i solidâria