MATERNITAT DE KABOUNKOUT -II-

Us volem explicar pas a pas l’evolució del projecte de construcció i dotació de la Maternitat de Kabounkout. Us animem a seguir aquest bloc. Com ja us dèiem al capítol anterior.

Fins a l’inici de l’execució del projecte, una petita construcció feta de manera tradicional amb fang i palla, feia la funció de maternitat. Com és fàcil deduir, l’indret no assolia les condicions sanitàries exigibles ni estava dotat de l’equipament desitjable.

El primer treball que s’ha realitzat per part de la població, ha estat l’enderroc d’aquesta petita caseta per tal de poder adequar el terreny a l’obra prevista.


MATERNITAT PROVISIONAL
En aquesta fase, són els mateixos habitants de Kabounkout els qui es responsabilitzen de dur a terme la tasca, i el terreny aportat per a fer la Maternitat, el seu treball esmentat i el suport posterior que donaran als equips de professionals, esdevindran la seva aportació material al projecte.

La segona part d’aquest treball comunitari és la neteja i preparació del terreny de 600m2 per tal que acte seguit ja hi puguin començar els treballs de caire professional. El terreny en qüestió s’ha de desbrossar i qualsevol residu que hi hagi ha de ser retirat, fins a la correcta adequació de tota la superfície.


COMENÇA LA NETEJA DEL TERRENYÉs imprescindible i bàsic que es doni aquesta implicació i aquest compromís de part de la població i dels que seran els responsables de les futures instal•lacions.

Un inici on queda reflectit el sentit de treballar “amb” i no “per” algú.
Més informació AQUÍ

CONTINUARÀ…

FAMÍLIA SENEGAL

DIA INTERNACIONAL D’ÀFRICA

DIA MUNDIAL DE L’AIGUA

TREBALLEM A LES ESCOLES

A L’ÀFRICA LA MÚSICA ÉS VIDA

LLIBRES AFRICANS 2020

MATERNITAT DE KABOUNKOUT – i XIII-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -XII-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -XI-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -X-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -IX-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -VIII-

DIA MUNDIAL DE LA SALUT MENTAL

MATERNITAT DE KABOUNKOUT-VII-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT-VI-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT-V-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT-IV-

DIA INTERNACIONAL D’ÀFRICA

MATERNITAT DE KABOUNKOUT-III-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -I-

LA WEB JA ENS DONA APORTACIONS

CASAMANCE LA MIRADA DE LES DONES