Inici CPAS Diembéring
 

CPAS Diémbering

f_cepas-diembering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Centre de Promotion Agricole i Social de Diembéring (CPAS) és una organització senegalesa que treballa per al desenvolupament i creixement integral de la població de la Casamance. Funciona com una empresa social sense ànim de lucre.


Es tracta d'un centre polivalent i pluridisciplinari que actua com a ONGD, granja-escola, centre d'experimentació, pilotatge d'activitats productives departamentals, penetració en els mercats regionals, consultoria en diferents camps... (activitats productives, salut, subministrament d'aigua potable, higiene pública, formació rural, organització comunitària, activitats juvenils...). Disposa de les instal·lacions agropecuàries necessàries per al seu autofinançament, a més d'altres: administració, logística i activitat social, que fan possible el funcionament de les anteriors. En aquests moments, el CPAS té diversos centres en funcionament i altres de nous o en procés d'ampliació.


Des de Kassumay treballem en estreta col·laboració amb la CPAS Diembéring. D'aquesta manera, assegurem una solidaritat real i fàctica. Una solidaritat que es pot veure reflectida en resultats reals, comprovables i en el desenvolupament integral de la regió de la Casamance.


 
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Concurs de fotografia social i solidâria