Inici Realitzats
 

Projectes realitzatsMaternitat a Balandine, finançat per

LOGO_FUND_ORDESA_HC

L'any 2011 vam aconseguir un dels ajuts que la Fundació Ordesa concedeix a projectes que afavoreixin una millora en la salut, alimentació i qualitat de vida infantil.

El nostre projecte permetrà la construcció i condicionament d’un centre maternoinfantil a la localitat de Balandine - Basse Casamance (Senegal).

Aquest projecte és necessari per mantenir i millorar el nivell de cobertura de salut maternoinfantil a la zona sud de Fogny, mitjançant la introducció d'una nova maternitat degudament equipada a la població de Balandine, Aquesta nova instal lació també posarà tota la infraestructura de salut en la mateixa ubicació, facilitar la vigilància mèdica després del part degut a que és fàcil de fer per la llevadora, sinó també per la infermera de guàrdia. El poble ja té una llevadora experimentada i molt arrelada en el centre mèdic així com en les poblacions veïnes.

Llegiu-ne més...
 

Horta a Elole Madiédiame

 

El CPAS Diembéring ha posat en marxa el Programa Karonghen per a activar el desenvolupament humà i social de dues zones del Departament de Bignona, al nord de la Basse Casamance. Aquest programa és impulsat per Mans Unides i està finançat majoritàriament per l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional al Desenvolupament (AECID).

Llegiu-ne més...
 


Please wait while JT SlideShow is loading images...
Concurs de fotografia social i solidâria