TREBALLEM A LES ESCOLES

Avui volem compartir amb tots vosaltres aquesta entrada, que havíem d’haver comentat en el primer trimestre del 2020 i que per diversos motius no ha estat possible fins ara.

Treballem a les escoles. Des de la FUNDACIÓ KASSUMAY, portem a terme activitats de sensibilització i participació a les escoles del nostre municipi.

CEIP Molí Nou, Sant Boi de Llobregat

A causa de l’actual situació d’excepcionalitat sanitària (COVID19) aquest tipus d’activitats s’han hagut de suspendre. Us compartim la darrera experiència que va ser possible al mes de febrer a l’Escola CEIP Molí Nou.

Taller: El món d’en Pap

Al mes de febrer del 2020 vam fer-nos presents al CEIP Molí Nou amb la finalitat d’apropar als nens i nenes de cinquè algunes característiques de la vida d’en Pap, un nen com molts d’altres que viuen al món rural de la regió de la Baixa Casamance, al Senegal.

Un nen que té una família amb uns pares que desenvolupen una feina, que segons els moments és de pesca o de conreu de la terra, un nen que té, germans, a qui li agrada jugar, un nen que va a l’escola i que ajuda en algunes tasques al grup familiar.

Aquest grup d’alumnes de cinquè van escoltar amb forca atenció la presentació de la nostra exposició, participant molt activament, mostrant interès i plantejant preguntes relacionades amb el tema tractat.

Un grup d’alumnes respectuós, amb disposició a escoltar i deixar-se interpel·lar. Volem destacar aquest aspecte, ja que van ser ells els protagonistes amb el seu desig de saber.

Gràcies per deixar-nos compartir amb tots vosaltres l’alegria d’en Pap.

Informació de l’escola: http://www.molinou.cat

FAMÍLIA SENEGAL

DIA INTERNACIONAL D’ÀFRICA

DIA MUNDIAL DE L’AIGUA

A L’ÀFRICA LA MÚSICA ÉS VIDA

LLIBRES AFRICANS 2020

MATERNITAT DE KABOUNKOUT – i XIII-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -XII-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -XI-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -X-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -IX-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -VIII-

DIA MUNDIAL DE LA SALUT MENTAL

MATERNITAT DE KABOUNKOUT-VII-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT-VI-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT-V-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT-IV-

DIA INTERNACIONAL D’ÀFRICA

MATERNITAT DE KABOUNKOUT-III-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -II-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -I-

LA WEB JA ENS DONA APORTACIONS

CASAMANCE LA MIRADA DE LES DONES