MATERNITAT DE KABOUNKOUT -X-

Us volem explicar pas a pas l’evolució del projecte de construcció i dotació de la Maternitat de Kabounkout. Us animem a seguir aquest bloc. Com us dèiem al capitol anterior

Un aspecte essencial del projecte de la maternitat és el tractament de les aigües residuals. Amb l’antecedent de la instal·lació de latrines i la corresponent fossa sèptica a l’Escola i en el Centre de Salut existent annex a la maternitat, projectes finançats per la Fundació Kassumay, hem constatat el gran impacte que suposa en la millora de la salubritat en la zona exterior propera a les instal·lacions.

En un context social on no hi ha implantat l’hàbit d’utilització de lavabos, ja que simplement no existeixen com a tals al no disposar de subministrament d’aigua, la implantació de lavabo és un element que suposa millores en el medi ambient i la higiene pública.


D’aquí l’enorme importància de la construcció de la fossa sèptica per al sanejament de residus derivats del funcionament de la maternitat. El tractament de residus es realitza per separació en tres compartiments amb discriminació de residus per decantació, amb filtratge final amb pedra absorbent i carbó.


El sistema de separació projectat permet la gestió de residus sòlids i del filtratge dels líquids menys contaminants abans del vessament final. Per tant l’impacte mediambiental serà pràcticament nul.

Els projectes a què donem suport tenen de manera intrínseca incorporada aquesta vessant de cura del medi ambient, el que contribueix a la sostenibilitat dels mateixos.

Per més informació AQUÍ

FAMÍLIA SENEGAL

DIA INTERNACIONAL D’ÀFRICA

DIA MUNDIAL DE L’AIGUA

TREBALLEM A LES ESCOLES

A L’ÀFRICA LA MÚSICA ÉS VIDA

LLIBRES AFRICANS 2020

MATERNITAT DE KABOUNKOUT – i XIII-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -XII-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -XI-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -IX-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -VIII-

DIA MUNDIAL DE LA SALUT MENTAL

MATERNITAT DE KABOUNKOUT-VII-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT-VI-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT-V-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT-IV-

DIA INTERNACIONAL D’ÀFRICA

MATERNITAT DE KABOUNKOUT-III-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -II-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -I-

LA WEB JA ENS DONA APORTACIONS

CASAMANCE LA MIRADA DE LES DONES