MATERNITAT DE KABOUNKOUT-III-

Us volem explicar pas a pas l’evolució del projecte de construcció i dotació de la Maternitat de Kabounkout. Us animem a seguir aquest bloc. Com ja us deiem al capítol anterior.

Al mateix temps que s’executen treballs sobre el terreny, també es treballa amb les persones beneficiàries en matèria de sensibilització.

Es constitueix un Comité de Salut al qui li serà lliurat el centre d’assistència materno-infantil i serà aquest qui es responsabilitzarà de la gestió financera i del manteniment. Les trobades de sensibilització es fan amb el conjunt de la població i amb el Comité de Salut en sessions diferenciades.

Els membres de la contrapart de la Fundació Kassumay són els responsables d’aquesta sensibilització de la població de Kabounkout, implicant-hi als agents de salut que són els qui treballen directament amb els pacients.Ja s’han realitzat trobades amb els agents de salut i trobades amb la població beneficiària per donar el suport i la informació adient respecte a la nova realitat que suposa disposar del nou equipament, i per incidir en el compromís envers aquest projecte que implica el fet de ser-ne la part directament afectada.Per més informació AQUÍ

CONTINUARÀ…

FAMÍLIA SENEGAL

DIA INTERNACIONAL D’ÀFRICA

DIA MUNDIAL DE L’AIGUA

TREBALLEM A LES ESCOLES

A L’ÀFRICA LA MÚSICA ÉS VIDA

LLIBRES AFRICANS 2020

MATERNITAT DE KABOUNKOUT – i XIII-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -XII-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -XI-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -X-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -IX-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -VIII-

DIA MUNDIAL DE LA SALUT MENTAL

MATERNITAT DE KABOUNKOUT-VII-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT-VI-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT-V-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT-IV-

DIA INTERNACIONAL D’ÀFRICA

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -II-

MATERNITAT DE KABOUNKOUT -I-

LA WEB JA ENS DONA APORTACIONS

CASAMANCE LA MIRADA DE LES DONES